התנאים המפורטים בתקנון זה יחולו על משתתף, כהגדרתו להלן, במסגרת פעילות הטבת"1+1 על ביגוד קיץ 2026 שלASICS" (להלן: "התקנון"), כמפורט מטה.
1.1. הפעילות נערכת על ידי חברת איי.אי.אל בע"מ, ח.פ. 51-236842-4 (להלן: "החברה"ו/או "עורכת הפעילות"), בחנויות המשתתפות בפעילות, כהגדרתן להלן.
1.2. תקנון זה יחול על הפעילות שתקיים החברה במסגרת הטבת "1+1 על ביגוד קיץ 2026 שלASICS".
1.3. תקנון זה יחול בנוסף לתקנון ולתנאי השימוש של אתר החברה "Original's", המפורטים בלינק מטה.במקרה של סתירה בין הוראות תקנון זה לבין תנאי השימוש של האתר, יגברו הוראות תקנון זה בכל הנוגע לפעילות.
2.1. "אתר החברה"- originals.co.il
2.2. "החנויות המשתתפות בפעילות" - אתר החברה originals.co.il וחנויותASICS המשתתפות בפעילות בלבד: אסיקס נמל, אסיקס גרנד חיפה, אאוטלט אילון בני ברק, אסיקס קניוןtlv, אאוטלט אסיקס נתניה
2.3. "משתתף/ים" - חברי מועדון של החברה ומצטרפים חדשים למועדון בלבד, אשר יבצעו רכישה מזכה בחנות משתתפת בפעילות.
2.4. "הפעילות"ו/או "ההטבה" - ברכישת שני פריטים משתתפים בחנויות המשתתפות בפעילות, יקבל המשתתף את הפריט הזול מבין השניים במתנה,כך שההנחה תחול על הפריט הזול מבין כל שני פריטים משתתפים שיירכשו יחד באותה עסקה, והכול בכפוף להוראות תקנון זה.
2.5. "הפריטים המשתתפים" - פריטי ביגודASICS מקולקציית קיץ 2026 בלבד, שאינם גרביים או אביזרים, ואינם דגמיcarry over הממשיכים לחורף 2026, והכול בהתאם לרשימת הפריטים המשתתפים המצורפת כטבלה לתקנון זה.
3.1. הפעילות תחל ביום 05.07.202 ותימשך עד יום 31.7.2026 (כולל), או עד גמר מלאי הפריטים המשתתפים, לפי המוקדם מביניהם(להלן: "תקופת הפעילות").
3.2. למען הסר ספק, לאחר תום תקופת הפעילות, לא ניתן יהיה לקבל את ההטבה נשוא תקנון זה.
4.1. ההטבה תוענק למשתתפים כהגדרתם לעיל בלבד, בחנויות המשתתפות בפעילות ובתקופת הפעילות בלבד, בגין רכישה של פריטים משתתפים, שהושלמה בפועל ובכפוף להוראות תקנון זה.
4.2. ההטבה תחול על כל שני פריטים משתתפים שיירכשו באותה עסקה, כך שהפריט הזול מבין כל זוג פריטים משתתפים יינתן במתנה. במקרה של רכישת מספר אי-זוגי של פריטים משתתפים, ההטבה תחול רק על זוגות מלאים של פריטים משתתפים, והפריט העודף לא יזכה בהטבה.
4.3. לא יינתן כפל הטבות, מבצעים, הנחות או הטבות מועדון בגין אותם פריטים משתתפים, אלא אם צוין אחרת במפורש על ידי החברה.
4.4. ההטבה הינה אישית ואינה ניתנת להעברה.
4.5. מבלי לגרוע מאחריות החברה ו/או היצרן על פי כל דין, ההטבה ניתנת כפי שהיא.
4.6. ההטבה והפעילות כפופות לזמינות הפריטים המשתתפים במלאי בכל אחת מהחנויות המשתתפות בפעילות. החברה רשאית, לפי שיקול דעתה, לקבוע את היקף המלאי המשתתף ואת חלוקתו בין החנויות המשתתפות בפעילות.
4.7. החברה לא תישא באחריות לאי מימוש ההטבה עקב מחסור במלאי, מעשה או מחדל של המשתתף, או נסיבות שאינן בשליטתה הסבירה, והכול בכפוף לכל דין.
4.8. לא ניתן להחליף את ההטבה, להמירה לזיכוי, להחזר כספי או לשווה כסף אחר, והכול בכפוף לכל דין.
4.9. במקרה של ביטול עסקה, החזרה, החלפה או הפחתת היקף העסקה שנעשתה במסגרת הפעילות, יש להחזיר פיזית את שני הפריטים שנרכשו במסגרת ההטבה, כשהם חדשים, שלמים ובצירוף תוויותיהם ואריזתם המקורית, כתנאי לביטול העסקה ו/או לביצוע ההחזרה או ההחלפה, והכול בכפוף לכל דין. ככל שלא יוחזרו שני הפריטים כאמור, תהיה החברה רשאית לחייב את המשתתף בתשלום ההפרש בגין ההטבה שניתנה, והכול בכפוף לכל דין.
5.1. הוראות תקנון זה יחולו על כל המשתתפים בפעילות ויהוו את הבסיס המשפטי לכל דיון בין המשתתפים לבין עורכת הפעילות. יש לקרוא בעיון את התקנון במלואו. תקנון הפעילות ניתן לעיון באתר החברה, במשרדי החברה ובחנויות המשתתפות בפעילות.
5.2. התקנון מנוסח בלשון זכר מטעמי נוחות בלבד, אולם הוא מיועד לנשים וגברים כאחד.
5.3. התקנון ממצה ומסדיר את היחסים בין המשתתפים לבין עורכת הפעילות, ומובהר בזאת כי השתתפות בפעילות מהווה הסכמה להוראות התקנון ולתנאי השימוש באתר הפעילות. אין באמור כדי לגרוע מכל זכות המוקנית למשתתף על פי דין. לכן, אם אינך מסכים לתנאי התקנון, כולם או חלקם, אינך רשאי להשתתף בפעילות.
5.4. השתתפות בפעילות נשוא תקנון זה ו/או קבלת ההטבה מכוחו כפופות גם להוראות מדיניות הפרטיות המופיעה באתר החברה.
5.5. ההשתתפות בפעילות הינה באחריותו הבלעדית של המשתתף.
5.6. עורכת הפעילות שומרת לעצמה את הזכות לבטל, לשנות, לעדכן או להפסיק את הפעילות ו/או את הוראות התקנון, בכל עת, לפי שיקול דעתה, בכפוף לכל דין. כל שינוי ייכנס לתוקף ממועד פרסומו באתר החברה, ולא יחול באופן הפוגע בזכויות שנצברו כדין לפני מועד הפרסום.
5.7. בכפוף לכל דין, עורכת הפעילות ו/או מי מטעמה לא יישאו באחריות לנזק, הפסד, אובדן או הוצאה שייגרמו עקב נסיבות שאינן בשליטתן הסבירה, בקשר עם ההשתתפות בפעילות או אי ההשתתפות בה.
5.8. כל פנייה או טענה בקשר עם הפעילות, ההטבה, כלליה, תנאיה או הוראות התקנון, תיבחן על ידי נציג מוסמך מטעם החברה, והחלטת החברה בעניין זה תינתן בהתאם להוראות הדין ומבלי לגרוע מזכויות המשתתף על פי דין.
5.9. הצילומים ו/או הפרסומים בקשר עם הפעילות, לרבות באתר החברה, בהודעות שיווקיות, בחנויות המשתתפות בפעילות ובכל מדיה אחרת, מיועדים להמחשה בלבד, אלא אם צוין אחרת במפורש, ואין לראות בהם תיאור מחייב של המוצרים או של ההטבה.
5.10. בכל מקרה של סתירה ו/או אי התאמה כלשהי בין הוראות תקנון זה לבין פרסומים אחרים בדבר הפעילות, תגברנה הוראות תקנון זה לכל דבר ועניין.
5.11. למען הסר ספק, הפעילות כפופה להוראות תקנון זה.
5.12. על התקנון, פרשנותו ועל כל הכרוך בו יחולו דיני מדינת ישראל, וכל סכסוך או סוגיה משפטית בקשר עם התקנון יידונו בפני בית המשפט המוסמך, בהתאם להוראות הדין.
5.13. החלוקה לסעיפים וכותרות הסעיפים הינה לשם נוחיות בלבד ולא תשמש לצרכי פרשנות.